2017. május 7., vasárnap

2017 és a tiniribancok

/a cikkben trágár szavak találhatók. Bocsesz/
*Kimci már most érzi, hogy ingoványos területre lépett a poszt megírásával. Segáz*
Na sziasztok, drágazságok, itt vagyok egy új bejegyzéssel, amivel valószínűleg egy pöppet kiverem a biztosítékot néhány embernél.
Az eszmefuttatásom azt hiszem múlt héten kezdődhetett, amikor is belefutottam egy "tinip*csa kezdőszett" nevezetű posztba. Na, ezekről a posztokról tudni kell, hogy a megtekintők két nagyobb és egy kisebb, semleges csoportra osztódnak. Az első csoport, akik magukra ismernek, és kommentben elküldenek mindenkit a (na ebből a mondatból gyere ki káromkodás nélkül, Kimci) világ végén található nagyon meleg éghajlatú trópusi területekre sünt szülni. A másik nagy csoport aki teljes mértékben eget ért ezzel, és ő maga küldi el a képen szereplő hölgyeményeket a búsba. És ugye a semlegesek, akik jót nevetnek rajta, és nem veszik magukra, még akkor sem, ha már nekik is volt legalább életükben egyszer két fonásba befonva a hajuk.
Szóval. Nem is tudom hol kezdjem. mondjuk az elején, gyökér

Ha valakinek nem inge, annak gatyája az nem veszi magára. Ilyen egyszerű. Ezekkel az elkövetkező mondatokkal pedig az extrém nagy egyéniségekhez szólnék, akik megsértődnek egy cipőből sapkából és kabátból álló összemontázsolt képen. Kötelezett téged valaki, hogy ugyanúgy nézz ki, mint legalább 70000 ember a plázából? Nem, hát. Nem nézel ki ugyanúgy? Akkor mégis min sértődtél meg? Te jól érzed magad így? Akkor miért foglalkozol ilyen képekkel, pláne miért veszed magadra? Ennyi.
Ami viszont jobban idegesít, az a folyamatos szelfi-musical.ly őrület. Mert nem arról van szó, mint én, hogy otthon egyedül unalomban töltött perceimben csinálok párat, esetleg mert jól érezzük magunkat a barátnőimmel, 2 percet rászánunk, ááááá, neeeeem. Ezek a kis rib... ő... ribizlik fogják magukat és egy koncert, esemény, majális kellős közepén leb..sszák magukat a terület kellős közepére és másfél órán keresztül mutogatnak egy kik.rt telefonnak, majd kiteszik instára, hogy "te vagy a mindenem, édes, ez a koncert is olyan jó volt." Miért, láttál belőle egy percet is? Vagy a szelfizésen és mutogatáson kívül egészen véletlenül még egymáshoz is szóltok? Hát, nem hiszem.
Szóval, embik, foglaljuk össze.
Ha társaságban vagy, ne a telefonodat basztasd.
Ha valami nem inged, ne vedd magadra.
Ne tedd az agyad, mert nincs idegbajt kapok.

Nem volt célom senki megsérteni, ha nem inged, akkor ne vedd fel, ha meg inged, akkor gondolkozz el arról, hogy a szelfizés miatt mennyi király dologról lemaradsz.

Ez csak az én nézőpontom, nyugodtan megoszthatod a tiédet kommentben
Kimci

6 megjegyzés:

  1. Válaszok
    1. Köszönöm szépen, legyen szép napod!
      Kimci

      Törlés
  2. Teljesen egyetértek, Kimci. :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm, neked is legyen szép napod, Linciiiim 💟💗

      Törlés
  3. Szia!
    Először is, nagyon szimpatikus vagy már régebb óta követlek csak nem merek rád írni, mert félek nem lenne téma, de ez mellékes most.
    Nos, akkor őszintén. *figyelem innen trágár kifejezések is előfordulhatnak*

    Tiniribanc...hm..Lássuk csak, én személy szerint kit nevezek annak. Nos, kezdjük ott, hogy azokat, akik beképezelt seggfejek, azt hiszik övék a világ, mert apuci meg anyuci megvették neki azt a cipőt, telefont, kismacskát, akármit és ezért akinek ezei nincsenek, azok már nem emberek. (De, azok) Ezek a képek, í, húzós.

    Végül is van bennük igazság, de nem kell általánosítani annyira. Azért, mert életedben egyszer be volt úgy fonva a hajad, van Adidas Supersztárod (vagy hogy kell írni :D XD) Attól még nem vagy tinipicsa.

    Puszi: Rowena

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia, nekem is szimpatikus vagy, és (még) nem öltem embert, úgyhogy szívesen beszélgetnék veled.
      Igazad van, nem ettől lesz valaki tinipicsa, mert nekem is van Adidas cipőm, ezeken a képeken mégis inkább csak nevetek, mint hogy magamra venném.
      Én is utálom az általánosítást, de ez a cikk csak úgy egyszerűen fogta a kezeimet és megírta magát, olyan ideges voltam már.
      Köszönöm szépen a kommentet,legyen szép napod!
      Kimci

      Törlés