2017. augusztus 5., szombat

Megunhatatlan kedvenceim

Sziasztok, husibogarak! (wtf?)
Ez a bejegyzés azokról a dolgokról fog szólni, amik már rég kiérdemelték nálam a "kedvenc" címet, de rajongásom azóta sem csillapodott, és valószínűleg ezután sem fog.
Mindig gondolkozom, hogy az egyes beauty (vagy más) bloggerek havi kedvencei vajon majd még a jövő hónapban is ekkora rajongást váltanak-e ki tulajdonosukból? Itt nem kell ezeken gondolkodnotok, mert ezek a kedvenceim nem tegnap váltak azzá.


KÖNYVEK

1. Harry Potter
Óriási rajongótáborral rendelkező, az egyik legnépszerűbb könyvsorozat, így nem hiszem, hogy bárkinek újdonság lenne a címe. Az elsőtől az utolsó oldalig elvarázsolt, magával ragadott az a világ, amit az írónő teremtett. Ha valaki esetleg még nem olvasta, a jövőben mindenképp pótolja! (ha valaki csak a filmeket látta, és nem olvasta, és esetleg nem tetszett neki, adjon egy esélyt a könyvnek!)

2. Útvesztő
De nem a filmek, hanem a könyvsorozat. Imádom az egészet, a storyt, ahogy a srácok próbálnak túlélni, betartani a saját szabályaikat, megbirkózni a problémákkal, a saját kis szóhasználatukat, és nem utolsó sorban véget vetni maguk körül az őrületnek. Mondjuk a főszereplőt utálom, de sebaj. Minho fanok, kezeket fel <3

ZENE

3. Linkin Park
Örök, utánozhatatlan, és fuckin' tökéletes. Imádom a számaikat, azzal kelek és fekszem, arra írok, az a kikapcsolódás, a legtöbbet kívülről tudom. Életem legjobb napjai közt kapott helyett a nap, amikor ezt a csodát élőben is hallhattam. Egy világ omlott össze bennem Chester halálával, borzasztó dolog, de a szívünkben örökké élni fog. Rest in Peace! Megtiszteltetés volt veled együtt énekelni.

FILM

4. Jöttünk, láttunk, visszamennénk!
Ééééés, igen, ezzel a ponttal zúdítom magamra a fél internetet, tudom-tudom, rengetegen utáljátok, de ez van, én imádom, hetvenezredjére is fetrengve röhögök a filmeken, a harmadik részt pedig kétszer is láttam moziban, (és egy csomószor otthon, természetesen) de a három részből szerintem az első a legjobb.

5. Amerika kapitanyok + Bosszuallok
Igen, elég erős fangirling megy, imádom mindhárom Amerika Kapitányt, és mindkét Boszúállókat. Nincs ugyan konkrét példaképem, de közel áll ahhoz, amit elképzelek..... Natasha, vagyis a fekete özvegy. Csodálatra méltó, gyönyörű, és erős... Steve pedig.... Csak nézzetek rá, ki ne akarná, hogy egy ilyen pasi mentse meg?


Köszönöm szépen, hogy elolvastátok, osszátok meg kommentben a ti nézőpontotokat is :)
Kimci

4 megjegyzés:

  1. Harry Potter örök, és pont. :D Igen, a Linkin Park-os résszel határozottan egyet tudok érteni, bár én nem vagyok akkora nagy fan, de bennem is egy világ összeomlott, mikor megtudtam, hogy meghalt.

    (Amúgy benne lennél egy cserében? Nálam kint vagy :) Link: http://rowena-apropo.blogspot.com/ )

    Puszi: Rowena

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm a kommentedet, szívesen benne lennék, és a HP tényleg örök!
      ölel: Kimci

      Törlés
  2. Kedves Kimci! (:

    Harry Potter filmeket imádtam, és idén nyáron végre neki kezdtem a könyvsorozatnak is! Már a második felénél járok, de imádom! Nem bántam egy cseppet sem! (:
    Amerika kapitány, Bosszúállok filmeket én is nagyon szeretem. Szivemhez nekem talán Vasember közelebb áll. Egy kicsit. :D <3

    Üdv.: Virág

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Remélem az összes könyv tetszeni fog, és egy csomó új jelenet van bennük.
      Én imádom Tony karakterét, a színészt, de a vasember filmek nekem valahogy nem lettek a kedvenceim, pedig a karaktert imádom
      Ölel: Kimci

      Törlés